Wedstrijdschema online

Wedstrijdschema online

Het drukken van de programmaboekjes is in volle gang. In de loop van de komende week worden ze uitgedeeld aan alle deelnemers. Voor diegenen die hun nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen, je kan het boekje hier alvast downloaden in PDF.

Dit jaar hebben we de wedstrijden anders ingedeeld dan eerdere jaren. We hebben geprobeerd de wedstrijden van alle teams zo goed mogelijk te verdelen over het hele toernooi. Iedereen speelt eerst alle ‘thuis’ wedstrijden en daarna de ‘uit’ wedstrijden. Ook speel je nooit 2 wedstrijden achter elkaar. Er is dus voldoende tijd om weer op adem te komen en even een drankje te doen aan de bar van ’t Trefpunt.

Graag horen we jullie mening hierover. Zowel positieve reacties als punten van verbetering zijn van harte welkom. Reacties graag rechtstreeks bij de wedstrijdleiding of via info@volleybaldaarlerveen.nl

Het wedstrijdschema vind je via het menu onder Buurttoernooi 2016 of via deze link: https://www.volleybaldaarlerveen.nl/wedstrijdschema-2016/

Vanzelfsprekend willen we iedereen alvast veel voorpret en een fantastisch toernooi wensen. En speel je niet mee? Je bent meer dan welkom om je buurtgenoten aan te moedigen en even gezellig te ‘buurten’ in Kulturhus ’t Trefpunt.

Tot gauw!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.