Het COVID-19 virus en start volleybalseizoen 2020-2021

Het COVID-19 virus en start volleybalseizoen 2020-2021

Het jaar 2020 is alweer halverwege en tot dusver een zeer bijzonder jaar. Het is het jaar waarin we met elkaar te maken kregen met het COVID-19 virus. Een virus wat zijn weerslag kent op de algemene samenleving.

Ook als volleybalvereniging kregen we te maken met de gevolgen van het virus. Zo moesten we halverwege het straatvolleybaltoernooi helaas besluiten het toernooi stil te leggen en konden onze trainingen tot nadere berichtgeving geen doorgang vinden. Dit in lijn met de landelijke maatregelen om het COVID-19 virus onder controle te krijgen.
We hadden graag het 50-jarig jubileum van de vereniging met onze leden willen vieren.
Het was onze bedoeling geweest hier zaterdag 13 juni jl. tijdens een speciale seizoensafsluiting bij stil te staan. Helaas werd al snel duidelijk dat dit ook geen doorgang kon vinden n.a.v. de gestelde maatregelen omtrent het COVID-19 virus. Deze datum hebben wij daarom ook niet eerder met jullie gecommuniceerd.
Gelukkig hebben we na een lange periode van beperkingen eindelijk weer wat positiefs te melden. We mogen weer volleyballen in onze sporthal! Vanuit de regering is weer groen licht gegeven voor binnensporten, dus mogen wij ook weer starten met onze trainingsavonden.
Het bestuur heeft besloten dat op dinsdag 1 september 2020 het nieuwe seizoen van start zal gaan! Vanaf deze datum mogen de trainingen weer gehouden worden. De landelijke spelregels voor, tijdens en na de trainingen zijn via onderstaande link te lezen: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport (bron: website rijksoverheid). Het bestuur verwacht dat iedereen op de hoogte is van deze richtlijnen en zich daaraan houdt. Daarnaast blijft de algemeen bekende richtlijn belangrijk: Bij verkoudheidsklachten of koorts bij u of in uw gezin, blijf thuis.
Als bestuur hebben wij besloten om het vieren van het 50-jarig jubileum uit te stellen naar 2021. Wij zijn van mening dat dit het beste besluit is en hopen dat we t.z.t. weer onder (nagenoeg) normale omstandigheden een mooi feest met elkaar mogen vieren.
Om toch in 2020 nog enigszins stil te staan bij ons 50-jarig bestaan, zal er bij de start van het nieuwe seizoen voor ieder lid een aandenken aan dit jubileum klaar staan!
We wensen iedereen een goede zomervakantie en zien jullie graag allemaal weer terug bij de start van het nieuwe seizoen vanaf 1 september aanstaande!
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.