Uitslag finales Buurttoernooi 2016

Uitslag finales Buurttoernooi 2016

Tijdens een drukbezochte en spannende avond zijn de finalewedstrijden gespeeld van het Buurttoernooi 2016. Het Buitenteam A bleek na 3 sets in de halve finale toch te sterk voor de Nonkeswijk waardoor zij de finale speelden tegen de Vogelhoek 1 die in de halve finale Gozem Gritterstraat A versloegen op puntenverschil.

In de C/D poule was het ook zeer spannend in de halve finale. Beide wedstrijden zijn op puntensaldo beslist. Alle teams hebben echt het uiterste gegeven om de finale te bereiken. Uiteindelijk slaagden de Vogelhoek 2 en De Smidse 2 erin de finale te spelen. In een bijzonder spannende 3-setter is de Vogelhoek 2 de sterkste gebleken en mag zich Kampioen 2016 noemen.

De finale van A/B poule werd gespeeld tussen Het Buitenteam A en de Vogelhoek 1. Ondanks flink verzet, moest de Vogelhoek 1 in Het Buitenteam toch hun meerdere erkennen. Het Buitenteam neemt de nieuwe wisselbeker dit jaar mee naar huis.

Eindstand Buurttoernooi 2016 (voor de uitslagen en setstanden klik hier):

C/D A/B
1 Vogelhoek 2 Buitenteam A
2 De Smidse 2 Vogelhoek 1
3 Neustrasse Nonkeswijk
4 G. Gritterstraat C G. Gritterstraat A

 

De wisselbeker waar de afgelopen jaren om gestreden is krijgt een mooi plekje in het nieuwe Kulturhus…

Namens de Toernooicommissie allemaal heel hartelijk dank voor jullie deelname en belangstelling. En heel graag tot volgend jaar!

Hetty Gast,
Marlon van der Stelt,
Miriam Overes,
Jonnie Schutte,
Dirk Jan Karsten.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.