Straattoernooi 2017 groot succes!

Straattoernooi 2017 groot succes!

Het straattoernooi 2017 is alweer voorbij. We kijken terug op een bijzonder geslaagd toernooi waarin maar liefst 28 teams vochten om de begeerde wisselbekers. Na de zeer spannende ‘knock-out’ wedstrijden op vrijdagavond was zaterdagavond 1 april tijd voor de finaleronde. Onder toeziend oog van heel veel publiek, echt de hele zaal was vol, waren het uiteindelijk de Brugstraat B (CDE poule) en het Buitenteam A (AB poule) die met de Wisselbeker naar huis mochten. Klik hier voor de wedstrijduitslagen.

Ter afsluiting van de avond was de band Kroepin ingevlogen om er een ongelofelijk feest van te maken. Tot laat in de avond was het bijzonder gezellig in het overvolle Kulturhus ’t Trefpunt. Jong en oud genoot van de goede muziek en sfeer.

20170401_212254463_iOS

Tussendoor was er uiteraard de gelegenheid voor de prijsuitreiking en bekendmaking van de oudste deelnemer van het toernooi. Evert Roelofs mag zich met z’n 73 jaar gelukkig prijzen dat hij nog zo gezond en fit is dat hij nog zo mooi mee kan draaien in het toernooi. Voor de statistieken hier nog even een overzicht van de uitslagen van de finales:

 POULE A/B POULE C/D/E
 1e  Buitenteam A  Brugstraat B
 2e  Vogelhoek 1  Knaalkiekers 2
 3e  Nonkeswijk  De Brugge
 4e  Smidse 1  Meeuwenweg 2

 

20170401_192816479_iOS

Rest ons nog vooral alle deelnemers te bedanken. Jullie hebben er samen weer voor gezorgd dat het een sfeervol, gezellig en zeer sportief evenement is geweest. Wij kijken al weer uit naar volgend jaar!

Met vriendelijke groet,
De Toernooicommissie
Hetty Gast, Jonnie Schutte, Mirjam Overes, Marlon van der Stelt, Niels Berkhof en Dirk Jan Karsten.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.