Wedstrijdverslag heren – 10 december 2015

Wedstrijdverslag heren – 10 december 2015

Op donderdag 10 december 2015 mochten de heren voor hun elfde en twaalfde competitiewedstrijd weer naar Almelo volleyballen. De spelers die dit keer gespeeld hebben zijn Norman Weenk, Harmen Berkhof, Niels Berkhof, Mark de Lange, Jan ter Braak en Jonnie Schutte. Met dank aan de heren die thuis zijn gebleven hoefden wij niet in te draaien wat ten goede kwam aan het veld spel, al was dat soms niet te zien.

We moesten om 21.00 uur spelen tegen RIVO uit Rijssen wat altijd een lastige tegenstander is om tegen te spelen. Echter vanaf het begin speelden wij geconcentreerd en maakten wij weinig fouten, war resulteerde in een set stand van 26-21 in het voordeel van Daarlerveen. De tweede set was een kopie van de eerste set, maar was zelfs nog iets spannender met een eindstand van 24-22. Zo konden wij met de 4 punten naar huis.

We moesten direct weer spelen tegen SVH uit Hellendoorn, die met twee punten stijf onderaan staan wat je ook kon merken aan het spel. De eerste set speelden we nog wel een beetje geconcentreerd en wonnen dan ook vrij gemakkelijk met 17-36. De tweede set was ook wel gemakkelijk maar konden wij moeilijk geconcentreerd spelen en maakten daardoor nogal veel fouten. We wonnen uiteindelijk wel met     19-31, maar de uitslag had veel hoger moeten zijn. Maar toch mogen we terug kijken op een geslaagde avond omdat we met de volle buit huiswaarts gingen.

We staan nu met 41 punten uit twaalf wedstrijden bovenaan in de poule. De volgende wedstrijden worden gespeeld op 7 januari 2016 om 19.00 uur in Almelo wie weet tot dan in Almelo.

Jonnie Schutte

De heren van Daarlerveen wenst

Iedereen een goede kerst en een gezond 2016.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.