Ga voor glasvezel, steun Volleybalvereniging Daarlerveen!

 

‘Krijgen we in onze regio binnenkort ook glasvezel?’ Als het aan DELTA Fiber Netwerk ligt in ieder geval wel. Ook als het aan ons ligt komen er voldoende aanmeldingen voor glasvezel. Dit is namelijk een positieve ontwikkeling binnen Daarlerveen en een toegevoegde waarde voor nu én de toekomst! 

Zoals je wellicht gehoord hebt is men in Daarlerveen druk bezig met een glasvezelproject. Wanneer voor 30 juni 2021 voldoende mensen zich aanmelden voor glasvezel, dan zal het netwerk met supersnel en stabiel internet er ook daadwerkelijk komen.

 

Ga voor glasvezel, steun Volleybalvereniging Daarlerveen!
Door je aan te melden via onze club zorgt u niet alleen voor de komst van razendsnel en stabiel internet via glasvezel, u steunt ook nog eens de aangesloten sportverenigingen! Voor iedere aanmeldingen via Volleybalvereniging Daarlerveen ontvangen wij maar liefst € 50. Geld dat ze na een jaar vol Corona-perikelen goed kunnen gebruiken natuurlijk!

Goed om te weten: u krijgt zelf ook nog eens € 25 retour voor uw aanmelding. Een win-win-win situatie dus!

 

Waarom kies je voor glasvezel?

 

Door te kiezen voor glasvezel profiteer je van heel veel voordelen ten opzichte van Coax of ADSL:

  • Supersnel internet voor dezelfde prijs. Glasvezel kan razendsnel internet bieden tot wel 1000 Mbps (en in de nabije toekomst zelfs al een veelvoud daarvan). En de prijzen zijn vergelijkbaar met die van de grootste ADSL- en Coax aanbieders
  • De snelheid krijgen die je wordt beloofd. Geen gedoe meer met “maximaal zoveel Mb per seconde”, nee, gewoon krijgen wat je afneemt. Bij de bakker verwacht je toch ook een heel brood en niet “maximaal een heel brood”? Wel zo logisch!
  • Gamen zonder haperen en een supersnelle ping. Online gamen met de hoge (en stabiele!) snelheid van glasvezel. Snelle responstijden en geen vertragingen meer in je spel. Dat wil toch iedere gamer?
  • Even snel uploaden als downloaden. Steeds meer meetings via Zoom of Teams, grotere bestanden uploaden, het gebeurt steeds vaker en zal in de nabije toekomst alleen nog maar meer worden. Waarom zou je wachten op een trage upload als dat met glasvezel niet meer nodig is?

 

Meld je aan voor Caiway of DELTA en steun de Daarlerveensee verenigingen

Kies je voor DELTA? Dan bepaal je iedere maand zelf wat je aanzet en wat je gebruikt. Wat minder televisie kijken in de zomer? Schakel terug naar 50 zenders en bespaar op je maandlasten. Juist sneller internetten in de zomer? Schakel dan op naar 400 of 1000 Mbps. Jij bepaalt het helemaal zelf!

Met DELTA krijg je een Giga Goede Wifi. Dat houdt in dat jouw huis indien nodig wordt uitgerust met een Wifi-netwerk op drie verdiepingen met gratis MESH-apparatuur in bruikleen. En kabels worden ook nog eens netjes weggewerkt langs de plinten. Dat is pas ontzorgen!

 

Aanmelden voor DELTA? http://aklam.io/rBJZk7

 

Kies je liever voor Caiway? Dan profiteer je van een superscherp welkomstaanbod. Zo heb je al Internet & Televisie de eerste zes maanden vanaf € 35 (daarna € 52). Natuurlijk profiteert u van een gratis installatie door de monteur zodat u zeker weet dat alles werkt. Met ruim 70 zenders en interactieve TV met opnemen, terugkijken en live TV pauzeren is er altijd wat te zien!

 

Aanmelden voor Caiway? http://aklam.io/xLsTqB

 

Meld je aan via deze links! U ziet dan een scherm (enkele seconden) zodat u weet dat u via onze Volleybalvereninging bestelt. Vervolgens komt u op de website van Caiway of DELTA terecht en plaatst u uw bestellen. Bij voldoende aanmeldingen zullen wij € 50 ontvangen per aanmelding.


Namens de inwoners van Daarlerveen,

Ron Wigger
Penningmeester